- Persondatapolitik

HÅNDTERING AF PERSONOPLYSNINGER

I Hallerne i Farsø Kommune også kaldet Dronning Ingrid Hallerne registrerer og behandler vi personoplysninger i forbindelse med salg og markedsføring, planlægning, koordinering og afvikling af events. Herudover behandler vi personoplysninger i forbindelse med den daglige drift af huset.

I det følgende vil vi orientere dig om, hvorfor vi registrerer disse oplysninger, hvilke oplysninger vi registrerer, hvilke oplysninger vi videregiver og deler samt hvilke oplysninger vi behandler. Desuden vil vi orientere om de sikkerhedsforanstaltninger vi har truffet.

HVORFOR REGISTRERER VI PERSONOPLYSNINGER?

 • For at servicere vores kunder bedst muligt
 • For at overholde gældende lovgivning som f.eks. den danske regnskabslovgivning
 • For at forhindre brud på datasikkerheden og skadelig brug af vores website
 • For at sikre de nødvendige kompetencer til AKKC i forbindelse med rekrutteringsprocesser.

HVILKE OPLYSNINGER REGISTRERER, OPBEVARER OG BEHANDLER VI?

Salg og markedsføring af kulturarrangementer, møder, kurser, ophold og sportsbookinger m.m.)

 • Kontaktoplysninger til klubber og kunder
 • Kontaktoplysninger ved mødeforespørgsler/bookinger
 • Kontaktoplysninger ved bestilling af arrangementer/bookinger

Alle overnævnte oplysninger opbevarer og behandler vi kun efter personers samtykke. Det er altid muligt at få slettet sine oplysninger.

Planlægning, koordinering og afvikling af arrangementer og bookinger

 • Kontaktoplysninger på kontaktpersoner (f.eks. navn, mail og telefonnummer)
 • Personfølsomme oplysninger (f.eks fødevareallergi og andre helbredsmæssige oplysninger)

Almindelige personoplysninger som navn, mail og telefonnummer slettes efter maks 5 år. Personfølsomme oplysninger slettes efter eventafvikling og er kun tilgængelige for de medarbejdere som har brug for oplysningen til at udføre deres arbejde.

Den daglige drift af huset

 • Løn- og personaleoplysninger
 • Personoplysninger i forbindelse med rekruttering
 • Brugergenerende data i forbindelse med driften af vores hjemmeside

Ansøgninger opbevares kun efter personers samtykke og ansøgeren har altid mulighed for at slette sin ansøgning igen.  

Brugergenerende data bruger vi til at tilpasse vores hjemmeside, så den fungerer så optimal som muligt, og er sikker for brugerne.

Foto- og videopolitik
Vi elsker at forevige vores minder med billeder og video. Derfor kan der blive taget billeder og filmet til nogle af vores arrangementer. Vi tager ikke nærbilleder uden personens godkendelse og personene kan altid få slettet billeder/video ved henvendelse

Videregivelse af oplysninger
I forbindelse med at målrette annoncering, f.eks. i form af bannerannoncer på Facebook og/eller lignende, videregiver vi oplysninger til tredjeparter som Facebook og Google, hvis vores besøgende på vores hjemmeside har sagt ja til cookies.

Sikker opbevaring af oplysninger
Alle medarbejdere i Hallerne i Farsø kommune er orienteret om reglerne for håndtering af persondata.I Hallerne i Farsø Kommune har vi implementeret de tekniske og organisatoriske foranstaltninger, som vi finder nødvendige for at sikre at vi lever op til gældende persondatalovgivning. Det indebærer bl.a. at der er adgangsbegrænsning på adgang til personoplysninger. Det betyder, at personoplysninger kun registreres ved og behandles af de medarbejdere, hvis arbejde det er relevant for. Almindelige personoplysninger opbevares i max. 5 år, mens personfølsomme oplysninger slettes efter endt brug. Vi evaluerer og tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger.

Cookiepolitik

Top